Zaalverhuur

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor een teamsessie? HCO beschikt over moderne vergader- en trainingsruimten, van verschillende omvang: van workshopruimten tot een grote aula. Je kunt deze ruimten voor onderwijsgerelateerde activiteiten huren (alleen tijdens de openingstijden van HCO). Bovendien grenst het gebouw aan het mooie Zuid-Hollandse duingebied en ligt het op loopafstand van het strand en de boulevard van Kijkduin. Ook is er gelegenheid tot gratis parkeren.

Aula

Als grootste zaal biedt de Aula ruimte aan maximaal 180 bezoekers. De Aula leent zich bij uitstek voor trainingen en lezingen voor een groot publiek. Ook biedt deze zaal ruimte voor recepties.

Futurelab en het Sm@rtlab

Het Futurelab en het Sm@rtlab zijn uitgerust met laptops, interactieve presentatiemiddelen en internettoegang en zijn daardoor uitstekend geschikt voor het geven van workshops. In het Futurelab zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van hard- en software beschikbaar. Onze medewerkers kunnen je hierbij technisch ondersteunen.

Zalen voor kleinere groepen

Deze zalen zijn zeer geschikt voor trainingen, vergaderingen, werkbesprekingen en presentaties aan kleinere groepen (15 tot 25 personen). Een aantal van deze zalen is voorzien van een smartbord en een beamer, inclusief internettoegang.

Aanvullende faciliteiten

Het HCO voorziet in verschillende aanvullende faciliteiten voor een geslaagde bijeenkomst. Denk aan: diverse audiovisuele middelen, flap-overs, beamers, geluidsinstallaties en apparatuur voor geavanceerde video- en computerpresentaties.

Catering

We kunnen catering volledig naar jouw wensen verzorgen.

Reserveren

Wil je een zaal huren? Neem voor reservering of meer informatie contact op met Receptie.

Downloads