HCO is er voor:

Voortgezet onderwijs (VO) en MBO

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

Het voortgezet onderwijs en het mbo kennen prachtige aspecten, maar docenten staan ook voor uitdagingen. Hoe houd je leerlingen betrokken en gemotiveerd? Hoe activeer je leerlingen en maak je ze zelf meer verantwoordelijk voor hun leerproces? Wat hebben startende docenten nodig?

Binnen HCO werken verschillende specialisten die jou, het team of de school als organisatie graag verder helpen. Dit doen wij vanuit een systeem- en oplossingsgerichte werkwijze. Binnen scholen is al veel kennis en ervaring aanwezig. Daar bouwen we graag op voort.

Onze experts voor het voortgezet onderwijs en het mbo hebben aantoonbare ervaring met het creƫren van een positief klasklimaat. Zij kunnen praktische tools en adviezen geven om de betrokkenheid van leerlingen te vergroten of kunnen meedenken over het vergroten van het eigenaarschap van leerlingen. Ook ondersteunen ze je graag in het versterken van de school als organisatie of professionele leergemeenschap.

Wij inspireren onderwijsprofessionals graag met de nieuwste wetenschappelijke inzichten die toepasbaar zijn gemaakt voor de onderwijspraktijk. Want dat telt voor ons. Je moet er direct mee aan de slag kunnen.

Heb je een vraag over onze activiteiten in het voortgezet onderwijs of het mbo? Bekijk onze dienstverlening. Geen antwoord gevonden? Wij gaan graag met jou in gesprek om te komen tot een geschikte aanpak. Samen zijn wij sterk in leren!