Primair Onderwijs (PO)

Management en organisatie

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

De wereld verandert snel. Dit vereist voor scholen en schoolteams een voortdurend ‘proces van leren’ binnen de organisatie.

Misschien heb je als directeur en schoolteam goed in beeld waar je naartoe wilt, maar lukt dit niet door de ‘waan van de dag’ of om andere redenen. Daarnaast is het ook belangrijk dat het hele team betrokken wordt bij veranderingen of keuzes die gemaakt worden. Maar jullie willen wel vooruit. Verbinding en samenwerking zijn belangrijke kernwoorden bij duurzame organisatieontwikkeling. HCO biedt veel mogelijkheden om samen met jouw school te werken aan de organisatieontwikkeling en de onderwijskwaliteit.

Wij gaan ervan uit dat er al veel kennis aanwezig is in scholen en dat er vaak heel veel is dat goed gaat. Dit zien wij als het juiste vertrekpunt om verdere ontwikkeling vorm te geven. Onze experts hebben veel kennis en ervaring op het gebied van leren en leerprocessen. Ze hebben vaak zelf jarenlang lesgegeven en/of scholen bestuurd. Wij putten uit wetenschappelijke kennis en inzichten van vooraanstaande denkers. Van John Hattie tot Carol Dweck. Laat je inspireren door onze bronnen voor een onderwijsvisie en aanpak. Daarbij maken we altijd de praktische vertaling naar de actuele schoolsituatie.

Contactpersonen

Downloads