Primair Onderwijs (PO)

Onderwijsvisie en aanpak

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

Goed en doordacht onderwijs voor iedere leerling. Dit vindt zijn uitwerking in de onderwijsvisie van jouw school. Hoe ontwikkel je deze visie samen met alle betrokkenen in de school? En wat heb je nodig om deze concreet tot uitvoering te brengen? Wij helpen je graag.

Internationale onderwijsexperts

Bij HCO is veel expertise aanwezig over leren en ontwikkelen.  We putten uit onze praktijkervaring en uit wetenschappelijke kennis en inzichten van vooraanstaande denkers. Denk aan het werk van John Hattie, Carol Dweck, Robert Marzano, Spencer Kagan en James Nottingham. Samen met onze partners in de Bazalt Groep brengen we deze topsprekers ook regelmatig naar Nederland. Kijk voor een overzicht van onze actuele congressen in de agenda. De inzichten van deze experts verwerken we in praktische uitgaven, professionalisering in de vorm van training en coaching en implementatieprogramma’s, afgestemd op de Nederlandse onderwijspraktijk.

Procesbegeleiding

Je laten inspireren en kennis opdoen over onderwijsvisie en aanpak is belangrijk. Bij de invoering van een visie komen andere vaardigheden kijken. Daarom hebben onze experts ook veel kennis over en ervaring met verandermanagement en procesbegeleiding op scholen: van het begeleiden van een missie en visietraject tot het ontwikkelen van de school tot professionele leergemeenschap (PLG).

Contactpersonen

Diensten

Agenda

Downloads