BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

We uplift those we serve, by uplifting those who serve them.’
Andy Hargreaves

Kinderen zijn het meest geholpen als hun leraren zelf worden geïnspireerd en ondersteund door hun leiders. Op welke manier help jij als leidinggevende leraren om het beste uit zichzelf te halen?

Onderwijskundig leiderschap is een belangrijke succesfactor

Uit onderzoek blijkt dat krachtig onderwijskundig leiderschap een belangrijke succesfactor is bij het goed functioneren van de school. Leraren beïnvloeden de ontwikkeling en leerprestaties van de leerlingen het meest direct, maar de directeur, het managementteam en het bestuur hebben indirect ook veel invloed.

Praktisch advies en professionalisering

Soms is het prettig om als leidinggevende ook zelf een klankbord te hebben om ideeën te toetsen en een visie te vormen. Onze experts, die vaak zelf ook ruime ervaring hebben met leiding geven in het onderwijs, ondersteunen leidinggevenden in het onderwijs met praktisch advies en professionalisering. Wij denken graag mee over de ambities en actuele uitdagingen. Daarvoor putten we uit eigen inzicht en ervaringen, maar ook de kennis van toonaangevende onderwijswetenschappers en experts op het gebied van educatief leiderschap en management, veranderkunde, en communicatie.

Diensten

Agenda