Jonge Kind / Beleid en ontwikkeling

Voor- en vroegschoolse educatie

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

Al sinds de start van de voor- en vroegschoolse educatie (vve) is HCO als partner van gemeente Den Haag nauw betrokken bij de voor- en vroegscholen in Den Haag. In de zoektocht naar en het mede-ontwikkelen van effectieve methodes zijn wij specialist geworden in de implementatie, de nascholing en borging van vve op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en basisscholen.

Met onze jonge kind experts helpen wij jaarlijks tientallen kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en basisscholen om te groeien in kwaliteit, een passende vve-methode te implementeren en de aangenomen en/of bestaande medewerkers te scholen en te coachen. Zo hebben we voor pedagogisch medewerkers de succesvolle bootcamps ontwikkeld.

Onze experts kunnen jou en je locatie ondersteunen in het hele traject van keuze van de passende vve-methode tot de (om)scholing van jouw medewerkers, de certificering van jouw voor- en vroegschool en de borging van de kwaliteit. Neem contact op met een van onze experts om de mogelijkheden te bespreken.

Experts

Diensten

Agenda