HCO werkt op dit moment aan een nieuwe visuele identiteit. Nieuwe fotografie hoort hier ook bij. We zijn daarom op zoek naar:

modellen uit het onderwijs (m/v)


Ben of ken jij een juf, meester of directeur die het leuk vindt om met zijn of haar gezicht op onze nieuwe communicatiemiddelen (folders, website, nieuwsbrief etc.) te komen? Of heeft je kind, neefje of buurmeisje er altijd al van gedroomd om een keer model te zijn? Schrijf je dan uiterlijk 13 november in!

De fotoshoots
  • De fotoshoots staan gepland op donderdag 22 november 2018 vanaf ca. 12.00-20.00 uur bij het HCO, Zandvoortselaan 146 in Den Haag. 
  • Professioneel fotograaf Michel Mees maakt de foto's. Marketing- en communicatiemedewerker Anna-Marie Kooiman (HCO) is hierbij aanwezig.
  • Er vinden fotoshoots plaats met 10-15 modellen: volwassenen en kinderen (soms in duo) die een goede afspiegeling vormen van het onderwijs uit Den Haag en omgeving (denk aan: leeftijd, nationaliteit).
  • Een shoot duurt 30 à 45 minuten.
Aanmelden

Aanmelden voor deze unieke HCO-fotoshoot is mogelijk tot en met dinsdag 13 november 2018 via . In de mail lezen en zien we graag:

  • Contactgegevens model: voornaam, achternaam en leeftijd
  • Beschikbaarheid (tijdstippen) op 22 november
  • Een actuele foto

Schrijf je alleen in als je op 22 november kunt!

Selectie en deelname
  • Op 15 november ontvangen alle aanmelders een bericht of ze zijn geselecteerd voor een fotoshoot of niet en hoe laat ze aanwezig moeten zijn. Ook vinden ze in deze mail praktische informatie over de fotoshoot (bijvoorbeeld kledinginstructie) en een voorbeeld van het toestemmingsformulier.
  • Voorafgaand aan de fotoshoot tekenen de modellen (eventueel ook de ouders) een toestemmingsformulier. Met dit formulier geven de modellen toestemming aan het HCO om de beelden kosteloos en rechtenvrij voor de HCO-huisstijlmiddelen te gebruiken.
  • Direct na de fotoshoot ontvangen de modellen een VVV-bon van 25 euro als dank voor hun deelname. Na de fotoshoot ontvangen de modellen ook een digitale fotoselectie voor eigen gebruik.
Vragen

Met vragen kun je terecht bij Anna-Marie Kooiman (marketing- en communicatiemedewerker bij het HCO), via  of 06  23071619.

Sitemap
HCO maakt deel uit van de Bazalt Groep en werkt daarin samen met partners Bazalt en RPCZ
partner-bazaltgroep  partner-bazalt  partner-rpcz
HCO is aangesloten bij de branchevereniging EDventure en de coöperatie Onderwijszorg Nederland (ONL)
partner-edventure  partner-dyslexie  
HCO is ISO 9001:2015 gecertificeerd door Certiked en heeft een Cedeo-erkenning
partner certiked 2015 partner-onderwijsadvies