Het SPPOH organiseert in het schooljaar 2018-2019 opnieuw scholing over passend onderwijs, speciaal voor onderwijsprofessionals in het PO in de regio Haaglanden. 

Het samenwerkingsverband SPPOH wil alle betrokken actoren rondom leerlingen zo goed mogelijk ondersteunen om passend onderwijs vorm te geven. Een van de manieren om dit te doen is het organiseren van een breed scholingsaanbod voor leraren, intern begeleiders en het management van scholen. Dit schooljaar starten opnieuw verschillende trainingen. Deze scholing wordt verzorgd door adviseurs van HCO, De Loodsboot, De Aventurijn en Slim!Educatief. Wij doen dit samen in opdracht van SPPOH.

Daarnaast organiseert SPPOH dit jaar bijeenkomsten per wijk of stadsdeel.

Verbinden: ontmoeten, van en met elkaar leren, samenwerken

Verbinden is een van de belangrijke pijlers van het Ondersteuningsplan 2017-2021 van het samenwerkingsverband SPPOH. Verbinden betekent: elkaar ontmoeten, met en van elkaar leren en samenwerken. Met ruim 200 scholen in Haaglanden geeft het samenwerkingsverband vorm aan passend onderwijs. Verbinding onderling, met ouders en een diversiteit aan partners is nodig om voor elke leerling zo goed mogelijk onderwijs te realiseren. Om scholen hierin te faciliteren biedt het samenwerkingsverband in 2018 – 2019 diverse vormen van ontmoeten en kennisdelen. Dit gebeurt in netwerken in het werkgebied of in de wijk en tijdens scholings- en themabijeenkomsten. 

Kijk voor meer informatie op www.sppoh.nl/scholing-en-bijeenkomsten

 

Sitemap
HCO maakt deel uit van de Bazalt Groep en werkt daarin samen met partners Bazalt en RPCZ
partner-bazaltgroep  partner-bazalt  partner-rpcz
HCO is aangesloten bij de branchevereniging EDventure en de coöperatie Onderwijszorg Nederland (ONL)
partner-edventure  partner-dyslexie  
HCO is ISO 9001:2015 gecertificeerd door Certiked en heeft een Cedeo-erkenning
partner certiked 2015 partner-onderwijsadvies