Vanaf vandaag kunnen kinderen tot 18 jaar stemmen op de genominieerden voor 3 verschillende Raad van Kinderen Awards. 

Afgelopen week hoorden wij dat het HCO samen met onze eerste Raad van Kinderen (groep 7 van de Erasmusschool) genomineerd is voor:

de RvK Buzz Award

Deze award wordt uitgereikt voor de meest zichtbare samenwerking tussen de organisatie en haar RvK. Samen met nog twee organisaties strijden we om deze felbegeerde award. Op 6 juni volgt de feestelijke uitreiking in het Concertgebouw in Amsterdam! Natuurlijk mogen uiteindelijk kinderen bepalen wie er dan met een prijs naar huis gaat. Vanaf vandaag tot en met 5 juni kunnen kinderen tot 18 jaar daarom stemmen op www.rvkawards.nl. Je kunt ook met je hele klas stemmen! Wil je weten waarom je op ons zou moeten stemmen? Bekijk het filmpje

Extra info over de awards…

Op www.rvkawards.nl vind je alle jaarverslagen van de Raad van Kinderen trajecten in Nederland. Ook ons online jaarverslag staat ertussen! Je vindt er ook informatie over waarom deze awards in het leven zijn geroepen. Hieronder in het kort:

DOEL VAN DE AWARDS
De Raad van Kinderen Awards maken de impact van kind-inclusie zichtbaar. Met de Award-uitreiking vieren  we successen en laten we zien waarom het nuttig en noodzakelijk is dat kinderen meedenken over besluiten die hun toekomst bepalen. Via de Raad van Kinderen jaarverslagen, die in aanloop naar de uitreiking breed worden gedeeld, overtuigen we heel Nederland van het belang van kinderen op een niet-vrijblijvende manier betrekken bij besluitvorming. Zo werken we gezamenlijk toe naar onze missie: dat kind-inclusie het nieuwe normaal is, in alle haarvaten van de samenleving.

STEMMEN
Het werkt als volgt:

  1. Bekijk het filmpje  waarom je op HCO zou moeten stemmen!
  2. Breng je stem uit op www.rvkawards.nl/stemmen

Let op:

  • Een kind of klas brengt een stem uit voor alle verschillende awards! Je brengt dus 3 keer je stem uit op elke keer 3 kanshebbers! Het stemmen begint met stemmen voor de TOP award. HCO zit in de tweede categorie: de BUZZ award!
  • Als je wilt stemmen, moet je je leeftijd en je e-mailadres invullen.
  • Alleen kinderen onder de 18 jaar mogen stemmen.
  • Je kunt maar één keer per e-mailadres stemmen.
  • Ook kun je met je klas stemmen: dan moet de leerkracht de BRIN-code van de school invoeren. Een klassenstem telt 23 keer: het gemiddelde aantal kinderen in een klas in Nederland.
  • Stemmen kan nog tot 5 juni, 18:00 uur. Daarna sluit de website en gaat Missing Chapter de stemmen tellen.
Meer informatie over het HCO en de Raad van Kinderen

Lees het online jaarverslag van het eerste traject met de leerlingen van OBS Erasmus.

Sitemap
HCO maakt deel uit van de Bazalt Groep en werkt daarin samen met partners Bazalt en RPCZ
partner-bazaltgroep  partner-bazalt  partner-rpcz
HCO is aangesloten bij de branchevereniging EDventure en de coöperatie Onderwijszorg Nederland (ONL)
partner-edventure  partner-dyslexie  
HCO is ISO 9001:2015 gecertificeerd door Certiked en heeft een Cedeo-erkenning
partner certiked 2015 partner-onderwijsadvies