De Raad van Toezicht Bazalt Groep heeft Annemarie Kaptein per 1 april 2018 benoemd tot bestuurder van de Bazalt Groep. Annemarie Kaptein volgt Jacqueline Jurna-Collignon op, die vertrekt vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. 

Kaptein is nu nog directeur-bestuurder van EDventure, de branchevereniging van onderwijsadvies-bureaus in Nederland die werken binnen het PO, VO en MBO op het snijvlak met (jeugd)zorg en directeur Onderwijszorg Nederland Coöperatief  (ONL).

Jacqueline Jurna-Collignon licht toe: ‘In de afgelopen 18 jaar heb ik mij met hart en ziel ingezet, eerst  voor het HCO en de laatste jaren als bestuurder van de Bazalt Groep. Ik heb altijd heel veel plezier beleefd aan deze baan en de samenwerking met scholen, bestuurders, beleidsmakers en andere partijen in het onderwijs. Vol vertrouwen draag ik het stokje over aan Annemarie.’

Bazalt Groep

De Bazalt Groep is dé partner die onderwijsprofessionals en ouders helpt bij het creëren van optimale ontwikkelingskansen voor kinderen. De Bazalt Groep ondersteunt scholen bij onderwijsinnovatie en begeleidt ouders en kinderen bij leer- en gedragsproblemen. Bij de Bazalt Groep werken ruim 200 enthousiaste medewerkers. De Bazalt Groep, opgericht per 1 januari 2013, bestaat uit: Stichting HCO (Den Haag en omstreken), Stichting RPCZ (werkgebied Zeeland en West-Brabant) en Stichting Bazalt (werkgebied Nederland en Vlaanderen).

Jacqueline Jurna ZW AnnemarieKaptein ZW
 Jacqueline Jurna-Collignon  Annemarie Kaptein

 

Sitemap
HCO maakt deel uit van de Bazalt Groep en werkt daarin samen met partners Bazalt en RPCZ
partner-bazaltgroep  partner-bazalt  partner-rpcz
HCO is aangesloten bij de branchevereniging EDventure en de coöperatie Onderwijszorg Nederland (ONL)
partner-edventure  partner-dyslexie  
HCO is ISO 9001:2015 gecertificeerd door Certiked en heeft een Cedeo-erkenning
partner certiked 2015 partner-onderwijsadvies