Congres over de nieuwste inzichten van prof. dr. Spencer Kagan over het benutten van breinresearch bij (coöperatief) leren.

Leerlingen willen, praten, bewegen, samenwerken. Met de structuren die prof. dr. spencer Kagan ontwikkelde, wordt samenwerken zo gestructureerd dat het meer oplevert dan individueel werken. Leerlingen mogen praten, bewegen en samenwerken. Het positieve effect van het werken met Kagan Structuren is in talloze studies bewezen.

Nu gaat prof. dr. Spencer Kagan een stap verder

Hij integreert de wetenschap van het brein in de dagelijkse lespraktijk. Tientallen tools maken je leerklimaat nog sterker. Leraren en leerlingen profiteren daarvan. De Kagan Experience biedt je kennis over het brein en laat je ervaren waarop je brein reageert. En je krijgt tientallen tools om je onderwijs breinvriendelijk te maken. Nog steeds op prof. dr. Kagan’s unieke, interactieve en coöperatieve wijze.

Voor wie

Dit congres is interessant voor en afgestemd op directeuren, leidinggevenden, leraren/docenten en intern begeleiders en coördinatoren in het primair en voortgezet onderwijs, MBO en HBO.

Datum en tijden

Vrijdag 13 april 2018
09.30-15.30 uur
Bekijk het programma

Locatie

Nieuwegein Business Centre (NBC)

Deelname

Je investering voor het deelnemen aan de Kagan Experience is € 375. Schrijf je in vóór 10 februari 2018 en profiteer van een vroegboekkorting. Je betaalt dan € 350. Voor teams is er een groepskorting. Bekijk de mogelijkheden.

Inschrijven

Schrijf je hier in

Download de congresbrochure

Kagan Coöperatief Leren is een gezamenlijk project van Bazalt, HCO en RPCZ.

Sitemap
HCO maakt deel uit van de Bazalt Groep en werkt daarin samen met partners Bazalt en RPCZ
partner-bazaltgroep  partner-bazalt  partner-rpcz
HCO is aangesloten bij de branchevereniging EDventure en de coöperatie Onderwijszorg Nederland (ONL)
partner-edventure  partner-dyslexie  
HCO is ISO 9001:2015 gecertificeerd door Certiked en heeft een Cedeo-erkenning
partner certiked 2015 partner-onderwijsadvies