Diensten

Workshop Acadin

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

Er zijn nogal wat leerkrachten die worstelen met de best presterende leerlingen in hun groep. Hoe geef je ze voldoende uitdagende opdrachten, zodat ook zij hun tanden ergens in moeten zetten? Maak het ze lekker lastig met Acadin… 

Acadin is de digitale leeromgeving voor talentvolle leerlingen (25% best presterende leerlingen, inclusief hoogbegaafde leerlingen). Acadin helpt leerkrachten deze kinderen te prikkelen met uitdagende leerstof, maar ook met korte opdrachten voor de laatste 10 minuten van de les. De opdrachten zijn zowel vakoverstijgend als vakspecifiek voor kleuters t/m groep 8. Met meer dan 500 opdrachten hebben de talentvolle leerlingen een ruim aanbod om een stap verder te komen. Acadin helpt je als leerkracht om eenvoudiger te differentiëren door het aanbieden van meer verrijkingsstof.  

In deze workshop geven we je een kijkje in de keuken van Acadin. We staan stil bij de voordelen die Acadin jou en de leerlingen kunt bieden. Bovendien bekijken we samen de mogelijkheden binnen de digitale leeromgeving: hoe werkt het, welk onderwijsaanbod aanwezig is en hoe kunnen we Acadin eenvoudig gebruiken? Tot slot verkennen we hoe Acadin een plek kan krijgen in de dagelijks onderwijspraktijk, zodat je het eenvoudig kunt toepassen en een aantal leerlingen (nog) meer worden uitgedaagd en tot leren komen.  

Voordelen van Acadin: 

  • Onbegrensd leren en grenzen overleggen 
  • Aansluiting op de actualiteit en ontwikkeling 
  • Activiteiten binnen de leerlijn en losse activiteiten 
  • Ondersteuning bij vormgeven van onderwijs op maat 
  • Tijd- en plaats onafhankelijk leren  

Doelgroep

leerkrachten, intern begeleiders en directieleden uit het primair onderwijs

Meer informatie

Meer informatie over Acadin kun je vinden op www.acadin.nl.

Experts