Nieuws / 15 juni 2020

De RDJK komt terug!

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

Al vele jaren organiseert HCO de Regionale Dag(en) Jonge Kind: een jaarlijks terugkerend evenement dat volledig in het teken staat van de ontwikkeling van het jonge kind. Een educatief uitje waar menig jonge-kind-professional steeds weer naar uitkijkt uitkijkt ‚Äčom inspiratie op te doen en concrete handvatten voor de praktijk mee te nemen.

Afgelopen voorjaar hebben we het evenement afgelast in verband met het coronavirus. Maar: komend jaar zijn we terug en we zijn enthousiaster dan ooit om er een onvergetelijk programma van te maken!

De vastgestelde datum voor de Regionale Dag Jonge Kind 2021 is vrijdag 26 maart. We gaan veilig en verantwoord te werk, daarom houden we bij de voorbereiding van de RDJK rekening met het verloop van de regelgeving vanuit de overheid. In de aanloop naar vrijdag 26 maart maken we meer bekend over de vorm en invulling van het evenement.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Met vragen over dit evenement kun je terecht bij: