Nieuws / 7 mei 2020

Bazalt Groep lanceert CoroNazorg-pakket

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

Bazalt Groep heeft het CoroNazorg-pakket samengesteld voor professionals die werkzaam zijn in het primair en voortgezet onderwijs. De boodschap luidt: investeer in de basis; op pedagogisch en didactisch vlak. Het pakket is gratis te downloaden.

Het CoroNazorg-pakket is speciaal samengesteld voor leraren en docenten voor wanneer de leerlingen weer naar school komen. Het CoroNazorg-pakket bevat lesideeën, achtergrond, activiteiten en actiestappen. Met aandacht voor sociale verbondenheid en emotioneel welbevinden van leerlingen. Na het een aantal weken thuisonderwijs is het belangrijk om weer te bouwen structuur en veiligheid in de groep of klas. Het CoroNazorg-pakket biedt hier een helpende hand. Ook geeft het CoroNazorg-pakket inzichten hoe je keuzes kunt maken in de leerstof.

“Scholen hebben goed hun hoofd koel weten te houden tijdens het thuisonderwijs. Eerder maakten we hier filmpjes over. Met het CoroNazorg-pakket willen we scholen verder helpen nu de leerlingen weer naar school komen. De boodschap: investeer ook nu in de basis.”

Annemarie Kaptein | Bestuurder Bazalt Groep

Dienstverlening Bazalt Groep

Bazalt Groep is er ook nu om scholen te ondersteunen. Dit geldt ook voor de face-to-face dienstverlening binnen de jeugdhulpverlening (dyslexie en basis-GGZ) en de individuele leerlingzorg. Bij het opstarten van onze dienstverlening, zetten we de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten voorop. We houden ons daarom aan een protocol. Op deze manier kunnen we de best mogelijke dienstverlening bieden met oog voor de veiligheid en gezondheid van iedereen. Meer informatie