Nieuws / 21 mei 2020

Basisscholen vanaf begin juni weer helemaal open

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

Basisscholen kunnen vanaf 8 juni weer helemaal opengaan, op voorwaarde dat dit veilig en verantwoord is. Vanaf 2 juni gaan kinderen in het voortgezet onderwijs weer naar school. Dat is goed nieuws!

Terwijl iedereen weer langzaam aan het wennen is op school, krijgen we in deze periode veel vragen uit het onderwijsveld. Het CoroNazorgpakket dat we hiervoor hebben ontwikkeld, komt hierbij uitstekend van pas. Uiteraard staan onze onderwijsadviseurs ook in deze tijd voor je klaar en denken graag met je mee.

Achter de schermen werken we aan het programma voor het najaar. De agenda voor augustus en september raakt steeds meer gevuld. Wil jij jezelf verzekeren van een plekje bij één van onze trainingen en opleidingen? Dan raden we aan niet te lang te wachten met inschrijven. Voor alle inschrijvingen geldt dat we plannen onder voorbehoud. Na inschrijving houden we je op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Het zal nog een tijd duren voordat alles weer naar het (nieuwe) normale gaat. We zijn blij om alvast te kunnen melden dat we ons beleid vanaf 8 juni weer verder zullen aanpassen en dat er ruimte komt voor meer dienstverlening.

Graag tot binnenkort!