Agenda

Exclusieve masterclass Uplifting Leadership met prof. dr. Andy Hargreaves

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

Leerlingen zijn het meest geholpen als de docenten die hen begeleiden zelf worden gei╠łnspireerd en ondersteund door hun leiders. Op welke manier help je je team het beste uit zichzelf halen? Sta bewust stil bij je eigen leiderschapsrol en laat je tijdens deze masterclass inspireren door prof. Andy Hargreaves.

De Engelse hoogleraar Andy Hargreaves deelt deze middag zijn inzichten rondom leiderschap met de leidinggevenden van schoolbesturen Lucas Onderwijs, Rijnlands Lyceum en VO Haaglanden. Hij zal ook aandacht besteden aan zijn meest recente werk Collaborative Professionalism. Hierin beschrijft hij hoe samenwerken leidt tot duurzame verbetering van onderwijs. Zijn werk is gebaseerd op onderzoek in verschillende landen.

Hargreaves maakt in zijn masterclass een vertaling naar de dagelijkse onderwijspraktijk en geeft je inzichten en handvatten om zelf aan de slag te gaan. Hij staat bekend als een inspirerend spreker die zijn publiek actief aanspreekt en betrekt.

Programma

13.30 uur Inloop en welkom met lunch
14.15 uur Masterclass door prof. Andy Hargreaves
16.15 uur Informele afsluiting met een drankje en hapje

Voor wie

Leidinggevenden (besturen, directies en middenmanagement) van VO schoolbesturen: Lucas Onderwijs, Rijnlands Lyceum en VO Haaglanden.

Deze masterclass wordt je aangeboden door HCO in samenwerking met schoolbesturen in het voortgezet onderwijs in de regio: Lucas Onderwijs, Rijnlands Lyceum en VO Haaglanden.

Contactpersoon

Inschrijven