Agenda

Growth Mindset Experience met Carol Dweck

BAZALT GROEP bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ Bazalt logo

‘Love challenges, be intrigued by mistakes, enjoy effort and keep on learning’

Carol Dweck 

Op de Growth Mindset Experience maak je kennis met de Mindsettheorie van psychologe prof. dr. Carol Dweck, zij ontwikkelde de theorie. Een unieke kans, want het was nog niet eerder mogelijk om haar live in Nederland te ontmoeten.

Prof. dr. Carol Dweck vertelt over haar onderzoeken en conclusies. En over hoe je je eigen mindset en die van anderen (kinderen, jongeren of volwassenen) kunt beïnvloeden.

James Nottingham Challenging Learning, ken je misschien van de ‘Learning Pit’. Hij heeft al veel met prof. dr. Carol Dweck samengewerkt en heeft haar mindsettheorie benut om leerlingen tot diep leren uit te dagen met de Leeruitdaging. In zijn presentatie maakt hij de mindsettheorie concreet. Hij stelt prof. dr. Carol Dweck de vragen die je helpen haar theorie nog beter te bevatten en te vertalen naar de praktijk.

Rocky Hehakaija en Mark Tuitert zijn de sportieve voorbeelden van het benutten van een growth mindset. Zij delen hun verhaal.

Dr. Sandra van Aalderen is senior onderzoeker en lector wetenschap en techniek in het onderwijs bij Saxion University of Applied Sciences. Binnenkort verschijnt haar boek bij uitgeverij Bazalt, over het beïnvloeden van leermentaliteit in het voortgezet onderwijs.

Volg het ochtend- en/of middagprogramma

In een aantal praktische sessies geven we je tips en voorbeelden hoe je anderen kunt stimuleren om met een growth mindset te denken, reageren en handelen.

Je hebt keuze uit:

Download congresfolder

Lees voor meer informatie de congresfolder of kijk op www.aanmelder/caroldweck.