Agenda

Sorteer op : Titel | Datum
Resultaten 1 - 5 van 16

Haags Technologie Festival

Op zaterdag 17 november vindt de achtste editie van het Haags Technologie Festival plaats. Dit jaar doen er weer 500 leerlingen van scholen uit Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Voorburg, Wassenaar en Noordwijk mee aan de wedstrijden van de Junior FIRST LEGO League en de FIRST LEGO League. Samen ontdekken ze het plezier van onderzoekend leren. Kom je ze aanmoedigen? 

Haag technologie festival HCO


meer informatie
28nov 2018

Intervisiebijeenkomst Kleuter PDO

Kleuter pdo nieuwIn deze intervisiebijeenkomst wordt u op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen. Ook is er volop gelegenheid om ervaringen met het Kleuter PDO uit te wisselen.


meer informatie

SVIB intervisie (vrijdagochtend/Jette Niesten)

Opleiding Practitioner Begeleider SVIBWerk je aan de hand van filmfragmenten van klassensituaties, leerlinggesprekken of begeleiderscommunicatie aan de kwaliteit van begeleidingsvaardigheden van jezelf en die van een ander? Neem deel aan de SVIB intervisiebijeenkomsten. Wissel ervaringen uit en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen.


meer informatie

Training Medezeggenschap in het onderwijs

In de training Medezeggenschap in het onderwijs vergroot u uw kennis en vaardigheden, waardoor u beter kunt functioneren binnen de medezeggenschapsraad.Medezeggenschap in het basisonderwijs


meer informatie
16jan 2019

Spelkriebels in groep 3 voorjaar 2019

spelkriebels in groep 3Leerlingen in groep 3 missen vaak het spelen met concrete materialen en hun bewegingsvrijheid in de hoeken. Wil jij als leraar van deze leerlingen nog beter aansluiting vinden bij hun specifieke (spel)behoeften en ontwikkeling? En wil je met jouw collega’s van de kleuterklassen een goede doorgaande lijn realiseren? Dan is deze praktische training iets voor jou!


meer informatie
Sitemap
HCO maakt deel uit van de Bazalt Groep en werkt daarin samen met partners Bazalt en RPCZ
partner-bazaltgroep  partner-bazalt  partner-rpcz
HCO is aangesloten bij de branchevereniging EDventure en de coöperatie Onderwijszorg Nederland (ONL)
partner-edventure  partner-dyslexie  
HCO is ISO 9001:2015 gecertificeerd door Certiked en heeft een Cedeo-erkenning
partner certiked 2015 partner-onderwijsadvies